4.6.10

Γιατί γύρισε ο Μαντέλης;

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ!!
Αποκαλύπτουμε γιατί γύρισε ο Μαντέλης από το Αζερμπαιτζάν!!

Με πρόταση βόμβα στις βαλίτσες του ήρθε ο κύριος Μαντέλης. Η επιστροφή του δεν έχει σχέση με τις εξεταστικές και τη ΖΙΜΕΝΣ αλλά με την ιδιότητά του ως συμβούλου της κυβέρνησης του Αζερμπαιτζάν.
Συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός σε αλλεπάληλες μυστικές
  συναντήσεις που είχε με...
 Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη Χριστοφοράκο Βοσκόπουλο και Ρέμο, πρότεινε, εξουσιοδοτημένος για αυτό από την κυβέρνηση του Αζερμπαιτζάν, την έξοδο της Ελλάδας από το ΕΥΡΩ και την είσοδο στο μανάτ δηλαδή στο νόμισμα του Αζερμπαιτζάν!! Το Αζερμπαιτζάν μετά από την επιτυχημένη πορεία του στη EUROVISION τα δύο τελευταία χρόνια, επιθυμεί πλέον να έρθει πιο κοντά στην Ευρώπη, γι' αυτό άλλωστε προσέλαβε και τον κύριο Μαντέλη. Η Ελληνική πλευρά έκανε δεκτή με ενθουσιασμό την πρόταση Μαντέλη και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!! Ήδη απεσταλμένοι της Τράπεζας της Ελλάδος συναντήθηκαν με εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ και της Ευρωπαικής κεντρικής τράπεζας για τις λεπτομέρειες, ενώ η κυρία Μέρκελ δεν έκρυβε την ικανοποίησή της για την υπευθυνότητα της Ελληνικής πλευράς που κατανόησε επιτέλους το δίκαιο των Γερμανικών θέσεων κατά της Ελλάδας.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ
Με την θεόσταλτη πρωτοβουλία Μαντέλη, η Ελλάδα απαλάσσεται από όλα της τα χρέη διότι το  manat  δεν διαπραγματεύεται στις διεθνείς αγορές. Η χώρα μας ισχυροποιεί τη θέση της καθώς συνδέεται με νόμισμα πετρελαιοπαραγωγού χώρας, γίνεται πολύ ελκυστικός ο τουρισμός της και αποκτούμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι σε χώρες που μας απειλούν στις σχετικές λίστες του ΟΟΣΑ, όπως το Ανατολικό Τιμόρ, η Μαδαγασκάρη και το Σουρινάμ. Τέλος δείχνουμε στον υπόλοιπο κόσμο την μαγκιά μας και διατρανώνουμε την πίστη μας στο εθνικό ρητό του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετά την διαρροή της είδησης εισόδου της Ελλάδας στο manat, τριγμοί εμφανίζονται στο πολιτικό σκηνικό. Η κυβέρνηση υπερασπίζοντας την απόφασή της, δήλωσε δια του κυρίου Λοβέρδου ότι η κατώτατη σύνταξη καθορίζεται πλέον στα 7.000 μανατ ποσό που εξασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση
για τρεις τουλάχιστον ημέρες τον μήνα.
Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός ότι η Ελλάδα γίνεται και επισήμως πλέον Σοβιετική Δημοκρατία και αναστέλουν όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Ο κύριος Τσίπρας δήλωσε ότι ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για τον διορισμό 100.000 νέων στο δημόσιο.
Εκ μέρους του ΛΑΟΣ, ο κύριος Αιβαλιώτης, δήλωσε ότι αποσύρεται στο Αιβαλί εγκαταλείποντας την πολιτική αηδιασμένος.
Ο κύριος Σαμαράς δήλωσε ότι δεν τον συνδέει τίποτα με τις πρακτικές τύπου Ρουσόπουλου Εφραίμ και Βουλγαράκη που είχαν εμμονή με τα ΕΥΡΩ.
Ο Παναγιότατος μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος έστειλε επείγουσα ιερή εγκύκλιο στις ενορίες για την συλλογή  manat στα παγκάρια.
Οι διεθνείς αγορές υποδέχθηκαν με συγκρατημένη αισιοδοξία το νέο. Το χρηματιστήριο του Μπακού σημείωσε άνοδο 6,5 %, ενώ ο δείκτης NIKEI έδειξε μεσάνυχτα ακριβώς.
Ο κύριος Βγενόπουλος επιχειρώντας ρελάνς μίλησε για διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και πρότεινε την είσοδο της Ελλάδας στο ΝΤΙΡΧΑΜ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και την ταυτόχρονη εξαγορά όλου του χρέους της Ελλάδας, του Παναθηναικού και του Βοσκόπουλου, από την MIG. Η πρόταση Βγενόπουλου όμως σκόνταψε στην έντονη αντίδραση Ρέμου και των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή.
Ήδη στο εθνικό νομισματοκοπείο τυπώνονται τα  manat  μας, τα οποία έφτασαν στα χέρια μας και σας τα παρουσιάζουμε.




 
ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!!

ΥΓ από ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ. Το κείμενο αυτό γράφτηκε μετά την ανάγνωση ενός άρθρου που εκφράζει την ευχή να επιστρέψουμε στη δραχμή τιμωρώντας τους κακούς Ευρωπαίους. Αποτελεί μία απόπειρα διαμαρτυρίας κατά της δημόσιας ηλιθιότητας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

isos den einai kaki idea na bgoyme apo to eyro kai na akoloythisoyme ena allo tropo anaptixis me ipotimimeni draxmi toyrismo exagoges koinonikopoimenes trapezes ktl