24.3.10

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!


Προκειμένου να εξευμενίσουμε τους Γερμανούς και να αποφύγουμε την κόκκινη κάρτα, προτρέπουμε την ύστατη αυτή ώρα τον Ελληνικό λαό να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει μία οριστική λύση στο πρόβλημα της χώρας! Βρήκαμε και σας προτείνουμε ΤΗΝ ΛΥΣΗ!
ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.΄΄Ετσι η Γερμανία θα εισπράξει ένα μεγάλο ποσό σε σκληρό ΕΥΡΩ και στη συνέχεια θα μας το δανείσει με τόκο!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!




Εκδρομή σε ΒΕΡΟΛΙΝΟ & ΔΡΕΣΔΗ
25 Μαρτίου από Θεσ/νικη


4ήμερη εκδρομή σε Bερολίνο - Πότσνταμ - Δρέσδη

Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη

Εκδρομή από Θεσσαλονίκη

Αναχωρήσεις: 25-03-2010,



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ :
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο, έλεγχος και πτήση στις 05:00 μέσω Πράγας για το πανέμορφο και αριστοκρατικό Βερολίνο. Άφιξη, στις 08:30 πανοραμική πρώτη περιήγηση στα αξιοθέατα της .(ξενάγηση πόλης)
Θα γνωρίσουμε το κέντρο του Βραδεμβούργου (έμβλημα της πόλης) που προσπαθεί να αντιγράψει τα προπύλαια της Ακρόπολης, το Δημαρχείο της πόλης, το αξιόλογο μουσείο της Περγάμου με τους θησαυρούς της Βαβυλωνίας και της Περγάμου, τον περίφημο δρόμο Κουρφούστερνταμ με τα παλιά καφέ και τα πολυκαταστήματα κ.ά.
Απόγευμα ελεύθερο.

2η ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ημερήσια στη Δρέσδη - 380χλμ.) :
Ξεκινάμε για τη Δρέσδη, τη «Φλωρεντία του Βορρά».
Θα δούμε το Τσβίγκερ, τμήμα των ανακτόρων από τους Βασιλιάδες της Σαξονίας, τη πρόσοψη του Αναγεννησιακού Ρεζιντέντσλος, το Δημαρχείο κ.ά.Γεύμα σε εστιατόριο. Γοητευμένοι επιστρέφουμε το απόγευμα στο Βερολίνο.
Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

3η ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ (εκδρομή για Οράνιενμπουργκ, Πότσνταμ - 150 χλμ.) :
Αναχώρηση για το χωριό Οράνιενμπουργκ (στα περίχωρα του Βερολίνου), όπου θα επισκεφθούμε το ναζιστικό στρατόπεδο όπου φυλακίστηκαν και Έλληνες. Συνεχίζουμε για το Πότσνταμ (παλιά πρωτεύουσα των Γερμανών - Πρώσων αυτοκρατόρων).
Περιήγηση στα αξιοθέατα, Γευμα σε εστιατόριο .
Επιστροφή στο Βερολίνο. Ελεύθεροι στην αξιόλογη και πλούσια αγορά της πόλης.

4η ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ :
Προετοιμασία για αναχώρηση.
Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.


Εκδήλωση ενδιαφέροντοςΌνομα
Διεύθυνση
Πόλη
Email
Άτομα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Δωμάτια: 1 2 3 4 5 6
Αναχώρηση
Σχόλια


Τιμή / κόστος ανά άτομο:
Δίκλινο Τρίκλινο Μονόκλινο παιδί
500 €

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι οι ταξιδιωτικοί οδηγοί με γοήτευαν απο τα παιδικά μου χρονια. Η προσμονή, η αναμονή, η προπτική ενός μακρινού ή κοντινού προορισμού απόδρασης θα είναι πάντοτε βασική προτεραιότητα. Δεν μπορούσα όμως να τη δω και ως μια λύση στην οικονομική κρίση που βασανίζει τον τόπο μας.
Συνήθως, το τουριστικό συνάλλαγμα αφορά στα μυαλά των Ελλήνων τα έσοδα της χώρας μας απο τους εισαγόμενους, κατά τεκμήριο, τουρίστες και όχι το αντίθετο. Βέβαια, η πενία τέχνας κατεργάζεται και ως εκ τούτου ο συντάξας του άρθρου ορθά προσπάθει να βρεί λύσεις μέσα απο τη χαρά και τη διασκέδαση ως γνήσιος νεοέλληνας.
Άλλωστε τα μαγαζιά της παραλιακής ζώνης ουδέποτε έδειξαν έκδηλα τα σημάδια της κρίσης σε αντίθεση με τις μπουτίκ και τα παπουτσάδικα... ας όπσονται οι Κινέζοι...
Να χαρούμε λοιπόν την πρόταση του φίλου μας λαθρεπιβάτη, (αλήθεια ειναι ο ίδιος ο Ροβινσώνας Κροίσος με το ιδιόκτητο χιονοδρομικό;)και να του ευχηθούμε να βρίσκει πάντα λύσεις σε κάθε κοινωνικό ή προσωπικό πρόβλημα εκεί που οι δυστυχείς επαγγελματίες πολιτικοί δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν: Στη χαρά, τη δημιουργία μα πάνω απ΄όλα στην ΨΥΧΗ!!

Αυτά.....

Γιώργος Οικονομόπουλος